Links, 17 mei 2005

  • DiggeliciousIE7 has tabs: Yes, IE7 has tabs. In general, I think tabs are a great idea.The tabbed browsing experience in the upcoming IE7 beta is pretty basic. Expect additional end-user functionality to come in after the beta.
  • What Color Eyes Would Your Children Have? Als alles blijft zoals het is dan gaan die van ons 100% zeker blauwe ogen hebben.
  • Secret Worlds: The Universe Within. Zoom in vanuit het heelal naar de aarde zelf en verder. Dit is iets waar Google Maps nog niet tegenop kan.
  • A 24 hours (almost) comic: 24 uur in het leven van een striptekenaar. Een knap stukje tekenkunst door Enrico Casarosa, gemaakt met waterverf op een servet. Ik wou dat ik zoiets kon.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.