Secret Agent Calvin Hobbes

De strips over Casper en Hobbes door Bill Watterson staan hier al jaren in de kast. Het was vriendin A. die me ze leerde kennen toen ik aan de UGent studeerde. Sindsdien blader ik met plezier door de albums hier in de boekenkast.

In de strips zijn Casper en Hobbes nog kleine kinderen. Op deviantArt maakte kizer180 enkele tekeningen met een iets oudere Calvin en Hobbes als geheime agenten. Gezien de grote fantasie van de kleine jongen lijkt me dat geen onrealistische carrièrekeuze.


Secret Agent Calvin Hobbes by *kizer180 on deviantART


Secret Agent Calvin Hobbes: Meet Dr. Robin by *kizer180 on deviantART

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *