Wilde seksDat de feestdagen er weer aan zitten te komen mag wel duidelijk zijn, want bij de Humo krijg je binnenkort weer een ballon cadeau. ’t Is te zeggen: je krijgt weldra “een extra tintelend condoom, gratis bij elke Humo.”

Daar hoort uiteraard een nieuw reclamefilmpje bij, met een titel die alleen maar aan Jean-Luc Dehaene kan doen denken: Let the beast go. Na zijn schitterende optreden in de campagne Humo liegt! speelt Tom Van Dyck opnieuw de hoofdrol. Na het Durex-rubbertje te hebben aangedaan verandert de acteur uit Het Eiland in een woeste stier, terwijl zijn tegenspeelster als een volleerde rodeorijdster tekeer gaat.

https://video.google.com/videoplay?docid=7160707605315465047

Grappig om te zien, en volgens mij ook moeilijk om te maken. De kabels/rekkers/draden waar ze allebei aanhangen zijn nergens te bespeuren.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *