Clickx Site van het Jaar 2005Zoals ieder jaar organiseert Clickx ook dit jaar weer de verkiezing van de Site van het Jaar. Stemmen kan door deze link te volgen. Je krijgt dan drie pagina’s met genomineerden: 100 professionele sites, 100 amateursites én (nieuw sinds dit jaar) 50 blogsites. Je stem kan je uitbrengen tot en met dinsdag 29 november.

Zelf ben ik al bolletjes gaan aanduiden, want ook als niet-deelnemer kan je het een en ander winnen. Mijn stem ging naar de volgende kandidaten.

  1. Bij de professionele sites: Google.be, De Standaard, en de NMBS (drie sites die ik vaak gebruik/bezoek).
  2. Bij de amateur (*uhum*) sites: Jo’s Travelbytes, Gigadesign, en Zucchini.
  3. Voor de weblogs tenslotte viel te keuze op de volgende drie: Netsensei, 7seconden, en Pietel.

Er zijn natuurlijk nog meer websites die een stem verdien(d)en, maar niet alles en iedereen stond in die lijst. Uiteraard was het ook niet mogelijk om op iedereen in mijn linklijst te stemmen, wanneer je slechts drie kandidaten mag aanduiden.

Update: Met de belofte dat er iets te winnen valt heb ik broer kunnen overtuigen om ook mee te stemmen. Welke sites hij precies aanduidde weet ik niet meer precies, maar bij de weblogs zag ik wel een eskimo ronddwarrelen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

3 reacties op “Site van het Jaar 2005”

Reacties zijn gesloten.