Voortijdige zweetlozingEen van de ranzigste reclamefilmpjes die momenteel op tv loopt is de “voortijdige zweetlozing” van Axe Dry. Ranzig, omdat alle mannen in het clipje zo’n gigantische jizz in my pants uitdrukking hebben op hun gezicht. Zo’n debiele grijns die je eerder zou associëren met een voortijdige zaadlozing. ;-)

Axe omschrijft het zelf als volgt:

Veel mannen hebben een klein probleempje. Voortijdige zweetlozing. Wat is er nu onaantrekkelijker voor een vrouw dan een man met natte zweetplekken onder de oksels? En deze kunnen op de vervelendste momenten ontstaan…

Maar oordeel gerust zelf. Wat is jouw mening over dit filmpje? Laat je mening achter bij het reactieformulier onderaan.

Wie meer wil: de originele clip van Jizz In My Pants (2008) van Saturday Night Live.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

11 reacties

 1. Belachelijk, alsof voortijdige zaadlozing een probleem is, kunnen jullie niets beters bedenken?

  1. Voortijdige zaadlozing kan allerlei problemen veroorzaken van laag zelfvertrouwen tot ongeplande zwangerschap. Al een geluk dat voortijdige zweetlozing heel wat van die problemen voorkomen zal. ;)

 2. Zelden zo’n onsmakelijke reclame gezien….heb direct alle Axe producten in de vuilnisbak gegooid en ga dit ook niet meer aanschaffen.
  Welke malloot bedenkt zoiets, neem een voorbeeld aan de reclames van Centraal Beheer (effe Apeldoorn bellen), dat is doordacht en leuk en getuigt van goede smaak.
  Van Axe houd ik alleen maar een nare smaak over…bah.

  1. Hoi Willem. Deze reclame van Axe laat inderdaad wel wat te wensen over. Het kan echter nog steeds erger. In de jaren 1990 maakte Soesman dit reclamefilmpje voor taaltrainingen.

 3. Zo dubbel en daardoor zo merig. Leuk voor diegenen, die werkelijk last hebben van dat wat deze spotjes zo duidelijk laten zien: een voortijdige zaadlozing. Iets waar met een heel therapieverhaal pas van af te komen is. Deze reclamejongens zijn hun pubertijd nog niet ontgroeid en maar niet te praten over het bedrijf dat zo’n reclamecampagne goedkeurt. Ze snappen niet dat alleen de geur al van dit middel direct het beeld van die ranzige mannetjes oproept en dus ook de afkeer!!!!

 4. Het is een typische overdrijving in reclame. De vergelijking met (inderdaad) de voortijdige zaadlozing wil de indruk wekken dat je voortaan zal ‘jizzen in je broek’ bij de aanblik van een vrouw als je die deodorant niet koopt. Vreselijke reclame.

  1. Overdrijven doen quasi alle reclame-filmpjes: waspoeder, medicatie, automerken, etc. Karikaturen maken het immers veel eenvoudiger om een zwart-wit tegenstelling te illustreren. Het is niet geweldig, maar het brengt de boodschap wel over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *