Voortijdige zweetlozingEen van de ranzig­ste reclame­film­p­jes die momenteel op tv loopt, is de “voor­ti­jdi­ge zweet­loz­ing” van Axe Dry. Ranzig, omdat alle man­nen in het clip­je zo’n gigan­tis­che jizz in my pants uit­drukking hebben op hun gezicht. Zo’n debiele gri­jns die je eerder zou asso­ciëren met een voor­ti­jdi­ge zaadloz­ing. ;-)

Axe omschri­jft het zelf als vol­gt:

Veel man­nen hebben een klein prob­leem­p­je. Voor­ti­jdi­ge zweet­loz­ing. Wat is er nu onaantrekke­lijk­er voor een vrouw dan een man met nat­te zweet­plekken onder de oksels? En deze kun­nen op de verve­lend­ste momenten ontstaan…

Maar oordeel gerust zelf. Wat is jouw mening over dit film­p­je? Laat je mening achter bij het reac­tiefor­muli­er onder­aan.

Wie meer wil: de orig­inele clip van Jizz In My Pants (2008) van Sat­ur­day Night Live.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

11 reacties

 1. Belache­lijk, alsof voor­ti­jdi­ge zaad­loz­ing een prob­leem is, kun­nen jul­lie niets beters bedenken?

  1. Voor­ti­jdi­ge zaad­loz­ing kan aller­lei prob­le­men veroorza­k­en van laag zelfvertrouwen tot onge­p­lande zwanger­schap. Al een geluk dat voor­ti­jdi­ge zweet­loz­ing heel wat van die prob­le­men voorkomen zal. ;)

 2. Zelden zo’n ons­make­lijke reclame gezien.…heb direct alle Axe pro­ducten in de vuil­nis­bak gegooid en ga dit ook niet meer aan­schaf­fen.
  Welke mal­loot bedenkt zoi­ets, neem een voor­beeld aan de reclames van Cen­traal Beheer (effe Apel­doorn bellen), dat is door­dacht en leuk en getu­igt van goede smaak.
  Van Axe houd ik alleen maar een nare smaak over…bah.

  1. Hoi Willem. Deze reclame van Axe laat inder­daad wel wat te wensen over. Het kan echter nog steeds erg­er. In de jaren 1990 maak­te Soes­man dit reclame­film­p­je voor taal­train­in­gen.

 3. Zo dubbel en daar­door zo merig. Leuk voor diege­nen, die werke­lijk last hebben van dat wat deze spot­jes zo duidelijk lat­en zien: een voor­ti­jdi­ge zaad­loz­ing. Iets waar met een heel ther­a­piev­er­haal pas van af te komen is. Deze reclame­jon­gens zijn hun puber­ti­jd nog niet ont­groeid en maar niet te prat­en over het bedri­jf dat zo’n reclame­cam­pagne goed­keurt. Ze snap­pen niet dat alleen de geur al van dit mid­del direct het beeld van die ranzige man­net­jes oproept en dus ook de afkeer!!!!

 4. Het is een typ­is­che over­dri­jv­ing in reclame. De vergelijk­ing met (inder­daad) de voor­ti­jdi­ge zaad­loz­ing wil de indruk wekken dat je voor­taan zal ‘jizzen in je broek’ bij de aan­blik van een vrouw als je die deodor­ant niet koopt. Vre­selijke reclame.

  1. Over­dri­jven doen qua­si alle reclame-film­p­jes: waspoed­er, med­icatie, automerken, etc. Karika­turen mak­en het immers veel een­voudi­ger om een zwart-wit tegen­stelling te illus­tr­eren. Het is niet geweldig, maar het brengt de bood­schap wel over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *