Les Guingettes

Zon. Zomer. Muziek. Dé combinatie om me te doen dansen. De dansvloer naast de Schelde, speciaal ingericht voor de Zomer Van Antwerpen, wordt dan ook dankbaar gebruikt. Iedere zondag kan je er terecht voor een gezonde portie beweging. Niet twijfelen, gewoon komen.

Dansen aan de kaaien in Antwerpen

Zo belandde ik zondag in een workshop rock & roll. Geert Audenaert deed goed z’n best om ons met veel plezier de juiste kicks aan te leren. Liefst sla ik de 1-2-3-4 pasjes over, want ritme moet je voelen en niet tellen. Dus toen The Rattle Kings begonnen spelen gingen we helemaal los. Een erg fijne avond.

Geert Audenaert

Pastis aan de bar. Nieuwe mensen leren kennen. Genieten van de ondergaande zon, en haar hemelse kleuren in de lucht. Een stukje schrijven in m’n gloednieuwe boek.

Nieuw dagboek vanaf juni 2014

Meer foto’s in het album Guingette Jive op Facebook, gemaakt door Walter Van den Eynde.

Morgen opnieuw. Eerst met de familie lekker eten op het Zuid, en daarna dansen we de salsa. Porque la vida es demasiado corta.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *