Les Guingettes

Zon. Zomer. Muziek. Dé com­bi­natie om me te doen dansen. De dans­vlo­er naast de Schelde, spe­ci­aal ingericht voor de Zomer Van Antwer­pen, wordt dan ook dankbaar gebruikt. Iedere zondag kan je er terecht voor een gezonde por­tie beweg­ing. Niet twi­jfe­len, gewoon komen.

Dansen aan de kaaien in Antwerpen

Zo belandde ik zondag in een work­shop rock & roll. Geert Aude­naert deed goed z’n best om ons met veel plezi­er de juiste kicks aan te leren. Lief­st sla ik de 1–2‑3–4 pas­jes over, want ritme moet je voe­len en niet tellen. Dus toen The Rat­tle Kings begonnen spe­len gin­gen we hele­maal los. Een erg fijne avond.

Geert Audenaert

Pastis aan de bar. Nieuwe mensen leren ken­nen. Geni­eten van de onder­gaande zon, en haar hemelse kleuren in de lucht. Een stuk­je schri­jven in m’n gloed­nieuwe boek.

Nieuw dagboek vanaf juni 2014

Meer foto’s in het album Guingette Jive op Face­book, gemaakt door Wal­ter Van den Eyn­de.

Mor­gen opnieuw. Eerst met de fam­i­lie lekker eten op het Zuid, en daar­na dansen we de sal­sa. Porque la vida es demasi­a­do cor­ta.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *