Justine Bieber

Iedereen kent Justin Bieber. Maar kent u ook zijn sexy zus Justine? Heel haar leven al staat ze in de schaduw van haar bekendere broer. Maar nu is het moment gekomen om zelf door te breken. Dit en meer kom je te weten in The Bieber Movie: For Guys.

Ok, ik geef toe: het gaat hier duidelijk om een parodie. Maar het blijft toch goed gedaan. De rol voor Justine Bieber is weggelegd voor Kirstina Colonna. De echte fans kunnen de bloopers bekijken en meteen ook de “Boobies” ringtone downloaden via iTunes.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.