James Bond 'Skyfall' preview

Neen, de nieuwe James Bond Skyfall is nog niet in de zalen. Een Belgische première is pas voor 26 oktober. Om de filmpers wat te paaien was er deze week wel een web chat interview met Daniel Craig, regisseur Sam Mendes en twee bondgirls in de Pinewood Studio’s.

Daaruit leren we dat deze 23ste Bond-film zich afspeelt in Londen, Shanghai, Istanboel, New Delhi en Nagasaki. Grote slechterik in deze film is Javier Bardem, die al eerder zijn slechtste beentje voor zette in No Country for Old Men.

Dit is Daniel Craig’s derde film als spion, na Casino Royale (2006) en Quantum of Solace (2008). Als James Bond fan van het eerste uur kan ik al niet wachten tot de gekende intro weer begint! :)

(21 mei 2012) Na deze preview is er nu eindelijk ook een eerste Skyfall trailer. Doorklikken voor beschrijven en meer van deze screener bomvol actie!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

    1. De laatste twee films waren inderdaad wat anders dan de doorsnee James Bond. Minder spectaculaire gadgets en vijanden (denk: Moonraker, Octopussy, Goldeneye) en meer realistische actie.

      Het soort vijanden is door de jaren wel vaak hetzelfde gebleven: van boosaardig genie (Dr. No) naar maniakale mediamagnaat (Elilot Carver). Tegenwoordig heb je ook die hele schaduworganisatie (Quantum), maar dat lijkt me eerder een moderne kloon van SPECTRE.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *