Mijn muziekcollectie begint nogal groot te worden en ik wil ook wel eens beluisteren als ik niet op kot ben. Misschien als ik nog een heel veel geld heb (kans is klein) wil ik mij wel eens een mp3-speler aanschaffen. Of dat de iPod zal worden, daar ben ik echter nog niet zo zeker van als die 2 miljoen mensen die er dit laatste jaar een kochten.

Apple iPod

Omdat ik geen zin had om grondig te zoeken heb ik even bij Froogle gekeken hoeveel zo’n ding kost: tussen de $250 en $750. Een serieus prijsverschil precies.. Ik wil maar zeggen dat de verkoop van de iPod alleen al Apple veel centjes hebben opgebracht. Weinigen die het hen kunnen nadoen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.