Mijn muziekcollectie begint nogal groot te worden en ik wil ook wel eens beluisteren als ik niet op kot ben. Misschien als ik nog een heel veel geld heb (kans is klein) wil ik mij wel eens een mp3-speler aanschaffen. Of dat de iPod zal worden, daar ben ik echter nog niet zo zeker van als die 2 miljoen mensen die er dit laatste jaar een kochten.

Apple iPod

Omdat ik geen zin had om grondig te zoeken heb ik even bij Froogle gekeken hoeveel zo’n ding kost: tussen de $250 en $750. Een serieus prijsverschil precies.. Ik wil maar zeggen dat de verkoop van de iPod alleen al Apple veel centjes hebben opgebracht. Weinigen die het hen kunnen nadoen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.