Mijn muziek­col­lec­tie begint nogal groot te wor­den en ik wil ook wel eens beluis­teren als ik niet op kot ben. Miss­chien als ik nog een heel veel geld heb (kans is klein) wil ik mij wel eens een mp3-spel­er aan­schaf­fen. Of dat de iPod zal wor­den, daar ben ik echter nog niet zo zek­er van als die 2 miljoen mensen die er dit laat­ste jaar een kocht­en.

Apple iPod

Omdat ik geen zin had om grondig te zoeken heb ik even bij Froogle gekeken hoeveel zo’n ding kost: tussen de $250 en $750. Een serieus pri­jsver­schil pre­cies.. Ik wil maar zeggen dat de verkoop van de iPod alleen al Apple veel cen­t­jes hebben opge­bracht. Weini­gen die het hen kun­nen nadoen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.