bush-kerry-3-1
George: “Hé John, moeten wij zo geen handjes schudden voor de camera?”

bush-kerry-3-2
John: “Ge hebt gelijk George, kom hier met da polleke.”

bush-kerry-3-3
George: “Amai John, zo’n stevige handgreep.”
John: “Da zal wel zijn! Ik heb nog in Vietnam gevochten.”

bush-kerry-3-4
George: “Aaaaaaah John! Nie zo hard pitsen!”
John: “Hehe, mietje.”

(Alternatieve interpretatie van fotomateriaal © Stijn)

Vannacht was dus het laatste van de drie verkiezingsdebatten op televisie tussen John Kerry en George W. Bush. Ik dacht dat het pas de 18de ging zijn; blijkbaar had ik mij vergist. Jammer maar helaas. Ter compensatie heb ik enkele samenvattingen en commentaren gelezen. Waar ging het (deze keer) over? Binnenlandse politiek, en dan vooral sociaal-economische zaken. Commentaar zal ik straks wel geven, ik moet nu eerst naar de les Wereldsysteemanalyse. En ik heb nog een goeie 30 bladzijden te lezen in iets minder dan 30 minuten.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.