Net was ik eens even gaan kijken naar mijn statistieken bij Nedstat (zie ook blauwe knopje onderaan). Allemaal heel erg boeiend, vooral als er mensen uit down under langskomen. Ik klikte zonder na te denken op het knopje “Weblogs” dat rechts naast de naam van deze site stond en toen kwam ik bij Nedstat’s Belgische Top 1000 van weblogs uit. Ik wist niet eens dat zoiets bestond.

Nedstat Top 25

Maar soit, blijkbaar sta ik op dit moment op #25. Of dat belangrijk is laat ik even in het midden, ik vind het toch maar raar. Ik vraag me toch wel een beetje af welke stiekemerds hier komen gluren. En dat zonder ook maar enige reclame te maken. ;o)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.