Net was ik eens even gaan kijken naar mijn sta­tistieken bij Ned­stat (zie ook blauwe knop­je onder­aan). Alle­maal heel erg boeiend, vooral als er mensen uit down under langskomen. Ik klik­te zon­der na te denken op het knop­je “Weblogs” dat rechts naast de naam van deze site stond en toen kwam ik bij Nedstat’s Bel­gis­che Top 1000 van weblogs uit. Ik wist niet eens dat zoi­ets bestond.

Nedstat Top 25

Maar soit, blijk­baar sta ik op dit moment op #25. Of dat belan­grijk is laat ik even in het mid­den, ik vind het toch maar raar. Ik vraag me toch wel een beet­je af welke stieke­merds hier komen gluren. En dat zon­der ook maar enige reclame te mak­en. ;o)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.