Net was ik eens even gaan kijken naar mijn statistieken bij Nedstat (zie ook blauwe knopje onderaan). Allemaal heel erg boeiend, vooral als er mensen uit down under langskomen. Ik klikte zonder na te denken op het knopje “Weblogs” dat rechts naast de naam van deze site stond en toen kwam ik bij Nedstat’s Belgische Top 1000 van weblogs uit. Ik wist niet eens dat zoiets bestond.

Nedstat Top 25

Maar soit, blijkbaar sta ik op dit moment op #25. Of dat belangrijk is laat ik even in het midden, ik vind het toch maar raar. Ik vraag me toch wel een beetje af welke stiekemerds hier komen gluren. En dat zonder ook maar enige reclame te maken. ;o)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.