Sony Vaio PCG-FR315MDe computer waarmee ik op het internet zit is een Sony Vaio PCG-FR315M met allemaal toeters en bellen. Ik ben heel erg tevreden met mijn lappie, andere mensen blijkbaar ook. Gedurende het jaar dat ik hem heb is hij nog maar een keer serieus gecrasht, en dat lag dan vooral nog aan mezelf. Erg was dat niet meteen, na een grondige controle van het systeem met bijbehorende reparatie leek alles terug in orde te zijn. Even erg als bij Bill Gates kan het in ieder geval niet zijn.

Dat filmpje met de afgang van Gates zal iedereen ondertussen wel al gezien hebben zeker. Dat doet met er trouwens aan denken: onlangs zag ik nog een heel erg grappig filmpje met Steven Segal in een supermarkt (QT mov).

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.