Icon watch, door &design

Een nieuw horloge is nog niet meteen nodig, want m’n huidige gaat al acht jaar (en 11 dagen) mee. Toch eventjes linken naar dit originele ontwerp van anddesign. Geen idee wat deze polsklok kost, maar pixelartiesten zullen er ongetwijfeld wel wat voor over hebben.

Iconwatch

(Update: 2013) Geloof het of niet maar sinds dit kort loop ik rond met een eigen kopie van dit horloge! De vriendelijke mensen van Disney bezorgden me een exemplaar naar aanleiding van hun nieuwe film, Wreck-it Ralph.

Mijn Disney Icon Watch van Wreck-it Ralph
Mijn Disney Icon Watch van Wreck-it Ralph

Je kan er van op aan dat ik de komende tijd niets anders zal dragen!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Icon watch eindelijk gevonden in nederland! heb hem gekocht in het zwart (wit was er ook) bij het Graphic Design Museum in Breda.

    1. Hi ingrid,

      Ik ben ook al een tijdje op zoek naar dit horloge in Nederland, jouw bericht was dus echt een verrassing! Hoe duur was het horloge?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *