Luchtfotos van de wereld, door Enrico LavagnoDe tegoedbon die ik vorige week van lief kreeg werd dit weekend omgeruild voor een gloednieuw fotoboek. Op het verlanglijstje stond de verzameling van ’50 jaar World Press Photo’, maar toen ik het vasthield viel dat boek geweldig tegen: kleiner dan een pocket, met nog kleinere afbeeldingen. Gelukkig lag vlak ernaast een veel interessanter, mooier en dikker boek, voor praktisch dezelfde prijs.

‘Luchtfoto’s van de Wereld’ van Enrico Lavagno bevat:

640 pagina’s met 550 adembenemende kleurenfoto’s van landschappen, steden, bergen en overweldigende vergezichten — van het Toscaanse platteland in Italië naar de rijstvelden van Bali en van de zandduinen in de Sahara naar de tempel van Wat Phra That Doi Suthep in Thailand.

Ook m’n oma was ontzettend onder de indruk toen we er gisterenavond door bladerden.

Alle afbeeldingen zijn uitgevoerd in panoramaformaat, waardoor je in mijn ogen écht waar krijgt voor je geld. De nederlandstalige versie uitgegeven door Veltman Uitgevers krijg je al voor € 19,95. Omgerekend is dat slechts anderhalve eurocent per foto.

ISBN: 90 5920 435 2

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik was onlangs nog op zoek naar een dergelijk boek om kado te geven — maar ‘k heb toen niet direct iets gevonden …
    In de Fnac en in de Copyright in Gent.
    Had je dit maar eerder gepost ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *