Fortis: Het leven is een curve

Fortis

Het gaat niet goed met Fortis. Helemaal niet goed. Slecht, eigenlijk. Op de beurs spelen is natuurlijk nooit zonder risico. Soit. Het reclamefilmpje Life is a curve dat Fortis de laatste weken op tv laat uitzenden is momenteel wel érg toepasselijk, dat mannetje aan de rand van de afgrond. ;-) Bekijk de clip na de jump!

Fortis lanceert campagne ‘Life is a curve’

Copypasta van het Fortis persbericht van 13 juni 2008.

Fortis introduceert haar volledig geïntegreerde reclamecampagne op 16 juni. De campagne ‘Life is a curve’ moedigt mensen aan na te denken over de financiële behoeften die zij nu hebben en plannen te maken voor de toekomst, met behulp van een vertrouwde partner als Fortis. Voor het eerst worden alle businesses van Fortis en de internationale activiteiten onder één merkconcept samengebracht. Dit weerspiegelt de groei en de ambitie van het bedrijf als één van de meest dynamische en duurzame financiële dienstverleners van Europa.

Here today. Where tomorrow?

“Snel nog ff pinnen”

(17 oktober) Clevere sketch over de financiële crisis waarin een bankautomaat plots de kapsones krijgt van een onbetrouwbare one-armed bandit.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.