Linda Baumsteiger in Venice

Zaterdag waren we in Brugge voor de foto­ten­toon­stel­ling Wandering van Felix Baumsteiger. Dromerige, minimalistische foto’s uit het leven van een eigentijdse nomade.

Het moet al van de middelbare school geleden zijn sinds ik Felix nog eens tegenkwam. Hij zat bij m’n broer in de klas toen we allemaal nog puberende tieners waren. Samen met z’n moeder, broer Alexander en zus Linda waren ze in Heusden-Zolder wonen. Nederlands spraken ze nauwelijks want dat kunnen de meeste Duitsers niet. Maar dat stond onze vriendschap niet in de weg.

Toen ze enkele jaren later naar Genk verhuisden verloren we elkaar weer uit het oog, maar in dit kleine België is niemand ooit ver weg. En dus kwamen we Felix en Linda tegen in ons niet-zo-heel-erg-verre Venetië van het noorden.

Like Dreamers
Like Dreamers 5
Shadow
Shadow 3
Ostende
Ostende
Caravan
Caravan

Meer informatie over het werk van Felix Baumsteiger kan je vinden op z’n website en Tumblr. Binnenkort is zijn Brugse tentoonstelling ook te zien in Hasselt.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *