Enquête digitale televisieUit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn wanneer je een grootschalige onderzoek moet uitvoeren, dus wil ik Nick De Mey gerust helpen bij zijn enquête. Voor een onderzoek naar interactieve digitale televisie zoekt hij die zo’n ID-tv in huis hebben.

Over heel België bevinden zich hooguit 60.000 abonnees waardoor deze amper te bereiken zijn, en dan nog voor 9 december. Hiervoor zoek ik blogs en sites die deze link mee wensen te verspreiden via berichtje of zo in de hoop enkele 100den respondenten aan te spreken.

Zelf ken ik er geen, maar we kunnen nog altijd de vraag rondsturen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Niet geïnteresseerd in zulke digitale televisiedinges. Meer dan 100 euro voor wat betere beeldkwaliteit? Danke schön!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *