One Day Like This

Op de dag 1 jaar geleden leerde ik dankzij Kristien de mooie muziek van Elbow kennen. Zonder reden zit ik vanavond opnieuw met een liedje in m’n hoofd. Kort opzoekingswerk brengt me bij One Day Like This. Hier kan ik de hele dag naar luisteren…

Video

Een prachtige opname met klassieke begeleiding in de opnamestudio van Abbey Road in Londen.

Lyrics – Songtekst

Drinking in the morning sun
Blinking in the morning sun
Shaking off the heavy one
Heavy like a loaded gun

What made me behave that way?
Using words I never say
I can only think it must be love
Oh, anyway, it’s looking like a beautiful day

Someone tell me how I feel
It’s silly wrong but vivid right
Oh, kiss me like the final meal
Yeah, kiss me like we die tonight

Cause holy cow, I love your eyes
And only now I see the light
Yeah, lying with me half-awake
Oh, anyway, it’s looking like a beautiful day
(Chorus)

When my face is chamois-creased
If you think I’ll wink, I did
Laugh politely at repeats
Yeah, kiss me when my lips are thin

(Chorus)

So throw those curtains wide!
One day like this a year’d see me right!

Foto: Little Box People van Anton Tang.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *