Binnen twee uur

Universiteit presentatieStraks sta ik nu in de Blandijn een presentatie te geven over sociale segregatie in wereldsteden. Op de repetitie gisteren ging alles vlot, maar zenuwen zijn er toch nog. Ik hoop dat ik niet teveel stotter, dat het lezen vlot gaat, dat ik mijn tekst niet vergeet, dat de projector werkt, dat … Ach, we zien wel. Het is maar een presentatie. Het is niet alsof de rest van mijn leven afhangt van de punten voor dit vak. Toch?

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.