Eindelijk groter

Net ontdek ik dat er een mailtje van MSN Hotmail-ledenservices is binnengekomen, met heuglijk nieuws:

In onze bezorgdheid naar permanente verbetering van de gebruikerservaring zullen we de opslagruimte van je MSN® Hotmail® account van 2 MB naar 250 GB vergroten, en de grootte van de bijlagen van 1MB naar 10MB aanpassen. En dit volledig gratis natuurlijk!

Wat fijn dat ze ook meegaan met hun tijd. Bij Yahoo! en Google is een inbox al langer groter geworden. Hoe je van 2MB naar 25MB moest gaan wist ik al, maar dat trucje leverde soms problemen op bij het heropenen van je account. Gelukkig zal deze aangekondigde uitbreiding nu ‘legaal’ verlopen. De extra ruimte kan ik overigens goed gebruiken, want m’n hoofdaccount (die ik al bijna 10 jaar gebruik) zweeft al jaren net onder het maximum.

Postscriptum: Zou dat een typefout zijn? 250 gigabyte is toch echt wel veel. ;-)

Update: De mail gaat alzo verder: “Als je over meer dan 250 MB wil beschikken (…).” Wat een afgang zeg.

Bill Gates own3d

Update: Bij De Standaard en Het Nieuwsblad merkten ze het ook op.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.