Belastingen betalen met Tax-On-Web

Belastingen betalen doe ik de voorbije jaren via Tax-On-Web, het officiële platform voor uw online belastingaangifte. Gisteren was het 17 juli, en de deadline voor al wie zijn bruine envelop digitaal wou verzenden. Eigenlijk had ik m’n deadline op maandag gelegd, maar door omstandigheden werd die telkens verschoven. Gisteren was het dus hoog tijd om knopjes te klikken en berekenen hoeveel belastingen ik zou terugkrijgen.

Op zich ging dat nog vrij vlot. Er waren wat technische problemen in het begin, maar niks levensbedreigend. Omdat mijn financiële situatie erg eenvoudig is moest ik zo goed als niets handmatig aangeven, wat een enorme tijdwinst bleek. En de mooie som die uiteindelijk op het scherm verscheen was uiteraard mooi meegenomen. Nu wachten op bevestiging en dan resultaat dat ergens in november op m’n bankrekening verschijnt. Net op tijd om cadeautjes te kopen!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *