Als 't Maar BeweegtMet alle respect voor Stany Crets en Peter Van Den Begin, maar de eerste aflevering van hun nieuwe zondagse “licht chaotische programma” (dixit Humo) Als ’t Maar Beweegt vond ik maar niks.

Er zat wel een publiek in de zaal, maar soms leek er toch een lachband te spelen. Het deed denken aan Rosa & Modest van jaren terug, maar dan met slechtere schmink en reportages die net iets te lang duren.

Zelf moet ik eerlijk toegeven dat ik niks van acteren weet, maar soms leek het echt wel op een kleuterlijke poppenkast: “Hebben jullie gezien naar wat em aan ’t kijken was?”

Volgende zondag hopelijk beter, want anders moeten we “to zap or not to zap” ook in praktijk omzetten. Gelukkig is het morgen alweer maandag en zijn er betere series op tv.

Ps: De uitzending niet gezien? Klik dan hier om een online video van de eerste aflevering ‘Den één’ te bekijken.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Pingback: Sergio naar VTM, Goedele naar VRT, Stan Van Samang bij mij thuis? « Onnozelheid mag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *