A lot like loveZaterdagavond gingen we naar de cinema. Jammer genoeg was The Brothers Grimm al helemaal volzet, maar A lot like love bleek zeker een evengoed alternatief. Toch als je er niet voor terugschrikt om gezellig met z’n tweetjes te gaan, als je begrijpt wat ik bedoel.

Het verhaal op zich is niet zo moeilijk: jongen komt meisje tegen, ze spreken af elkaar na zes jaar opnieuw te ontmoeten en te zien hoe het met hun leven staat. Om de een of andere reden blijven ze elkaar echter voordurend tegenkomen. Een trailer van de film kan je hier bekijken.

A lot like love

Na hem eens in een televisieprogramma bezig te hebben gezien had ik eigenlijk niet verwacht dat die Ashton Kutcher enig acteertalent had. Zou hij dat van zijn oudere vriendin geleerd hebben?

Het was in ieder geval wel een leuke film. Met de koude winterdagen voor de deur kan je altijd eens overwegen om naar de videotheek te stappen en lekker dicht tegen uw lief aan te kruipen.

De film krijgt van mij een 3/5.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Ik vond dat Ashton Kutcher goed speelde, Amanda Peet begon goed maar naar mate ze “ouder” werd zwakte ze wel wat af.
    Ook de leeftijd zeker ;-)
    3sterren is ook mijn score.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *