Trackback op z’n Googles’

Trackback volgens Google‘backlinks’ en baseren zich op hun eigenlijk Blog Search om er achter te komen wie over wat schrijft. Meer uitleg is te vinden op het weblog en in de helpsectie van Blogger.

Wel spijtig dat de eigenlijke code nog lijkt te ontbreken, aangezien ze een link leggen naar de pagina “https://help.blogger.com/not-written-yet”. Laat ons hopen dat ze daar werk van maken, net als die RSSfeedreader waar ze mee bezig zijn.

Op zich is het ontbreken van de juiste codes niet zo erg. Met een beetje zoekwerk kan iedereen zoiets wel in elkaar steken. Je zou zelfs Technorati kunnen gebruiken i.p.v. Google.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *