Zojuist getest

Flockr browserDe eerste downloadbare versie van Flock. De interface lijkt op FireFox, maar de extra’s zijn nog uitgebreider.

Update: Geen tijd gehad voor een uitgebreide bespreking. Gelukkig kan je daarvoor wel al terecht op Engelstalige de weblogs van Ine en Paul.

Update 23 oktober: Zoals ik al zei lijkt Flock sterk op FireFox (door het gebruik van de Netscape-motor). Maar omdat het programma zo jong is zijn er natuurlijk wel minder extensies beschikbaar. Dat probleem kan je heel eenvoudig oplossen door je FF-extensies gewoon te kopiëren. Hoe dat moet lees je (in het Frans) bij 3 couleurs.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Dat blog-systeem is zó handig! Ik denk erover een Blogger of WordPress account aan te maken, enkel en alleen daarom. Maar dan verlies ik waarschijnlijk mijn hele lay-out. Nondepie.

  2. Ik heb ‘m ook afgehaald en volle bak aan’t testen, ziet er niet slecht uit tot nu toe.
    Trouwens uw nieuwe layout: nice one …

  3. Ik ben heel tevreden over Flock maar heb 1 probleempje, ik heb geen originele Quick Time plugin maar ik gebruik Quick Time Alternative 1.63. IE pakt dat gewoon aan maar Flock blijft vragen om de originele plugin te installeren.
    Maar die wil ik niet omdat Apple daar steeds i-Tunes bij wil duwen.
    Iemand ook al gemerkt of heb ik iets gemist ???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *