Wikipedia Mobile Android appWikipedia heeft eindelijk een eigen Android app. Tot voor kort moest je het stellen met Wapedia of de mobiele website. Nu kan je dus ook wikisurfen op de officiële Wikipedia Mobile app (558k). :)

Wat kan de app nog allemaal?

Functies: Artikelen opslaan om later of offline te lezen, Artikelen in de buurt zoeken, Artikelen delen met de Android-functie “Delen”, Artikelen in een andere taal lezen, Zoeken in volledig scherm.

Zeker installeren dus!

(12 Feb) Net als bij de online versie kan ook deze mobiele versie uren van je tijd opslorpen. Wat begon als een eenvoudige opzoeking van een Aziatisch land liep uit tot een grondige studie van de geografie en mythologie. Kennis blijft verslavend. :)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *