Ze zijn er

Muggen zijn ambetantEn ze komen niet alleen. De muggen. Wat haat ik het wanneer ze ’s nachts, als je tracht te slapen, aan je oor komen zzzzoemen. Misschien was het niet zo’n goed idee om vanavond het raam zolang open te laten staan. Veel keuze was er niet, want volgens de thermometer is het hierbinnen nog steeds 30°c. Een mens zou voor minder blokken met het raam open.

Maar over die muggen dus. Zeker 20 heb ik er al doodgemept, zowel van die kleine gele als zulke grote bruin-rode. Dat het stilaan zomer begint te worden is wel fijn, maar dan toch liefst zonder die onaangename kantjes.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.