Neen, ik ben geen ochtendmens. Vroeg opstaan is niet aan mij besteed. Nochtans heb ik geen reden om te klagen. Vanop mijn bovenste van ons studentenkot — wij noemen dat hier ‘de zevende hemel’ — heb ik namelijk een mooi uitzicht op het oosten van mijn studentenstad Gent. En met ‘uitzicht’ bedoel ik: een geweldige panorama over heel Gent-oost. Als je vroeg genoeg opstaat dan krijg je dit te zien.

Gent ontwaakt

Grappig detail: zelf kom ik uit Heusden-Zolder. In België is er nog een tweede ‘Heusden’, vlak ten oosten van Gent. Ik kan dus nog steeds de zon zien opkomen boven Heusden. :)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.