World Press Photo

Dadelijk naar Gent-Sint-Pieters perron twee en dan ben ik tegen half acht hopelijk thuis. Ik heb net De Standaard gekocht, een speciale editie. Aanleiding is de uitreiking van de World Press Photo Awards, de prijzen voor de beste persfoto’s. Voor één keer brengt de krant nieuwsfeiten, culturele stukken, wetenschapsverhalen en opiniebijdragen aan de hand van foto’s. Misschien kom ik nog wel enkele mooie prentjes tegen om op mijn kast te kleven.

Anyways, tijd om in te pakken want ik moet nog een bus vinden en een broodje kopen voor onderweg. Toedeloe en tot zondagavond!

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.