Wat zit erin ?

Sammy Tanghe van Het EilandOmdat we gisterenavond aanwezig waren op het heel erg plezant verrassings-verjaardagsfeestje van mijn oom (50, nogmaals proficiat!) heeft de videorecorder Het eiland voor ons opgenomen. Vanmiddag, na het middageten, hebben we dan gekeken naar de opname van aflevering 12 ‘Het feest’. Deze keer draait alles rond de verjaardag van Liesje (An Miller) en de fuif die daarbij hoort. We hebben goed gelachen, vooral mijn persoonlijke favoriet Sammy (Bruno Vanden Broecke) was weer prachtig.

’s Avonds zakt iedereen af naar de party. Liesje krijgt veel cadeau’s. Helemaal op het einde komt Bucky (Lucas Van den Eynde) nog toe: hij heeft een groot rechthoekig cadeau met een rood lint errond bij voor Liesje. Wij vroegen ons thuis allemaal af wat dáár in zou zitten. Zou het een grote foto zijn van Michel Drets (Dirk Van Dijck) in zijn onderbroek? (zie aflevering 11 ‘Lesley’)

Zijn er nog andere ideeën over wat er in dat pak zou kunnen zitten?

https://www.youtube.com/watch?v=hExdmgcnAYo

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.