Wat zit erin ?

Sammy Tanghe van Het EilandOmdat we gis­ter­e­navond aan­wezig waren op het heel erg plezant ver­rass­ings-ver­jaardags­feestje van mijn oom (50, nog­maals pro­fi­ci­at!) heeft de vide­o­recorder Het eiland voor ons opgenomen. Van­mid­dag, na het mid­dageten, hebben we dan gekeken naar de opname van aflev­er­ing 12 ‘Het feest’. Deze keer draait alles rond de ver­jaardag van Lies­je (An Miller) en de fuif die daar­bij hoort. We hebben goed gelachen, vooral mijn per­soon­lijke favori­et Sam­my (Bruno Van­den Broecke) was weer prachtig.

’s Avonds zakt iedereen af naar de par­ty. Lies­je kri­jgt veel cadeau’s. Hele­maal op het einde komt Bucky (Lucas Van den Eyn­de) nog toe: hij heeft een groot rechthoekig cadeau met een rood lint errond bij voor Lies­je. Wij vroe­gen ons thuis alle­maal af wat dáár in zou zit­ten. Zou het een grote foto zijn van Michel Drets (Dirk Van Dijck) in zijn onder­broek? (zie aflev­er­ing 11 ‘Les­ley’)

Zijn er nog andere ideeën over wat er in dat pak zou kun­nen zit­ten?

https://www.youtube.com/watch?v=hExdmgcnAYo

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.