Stemmen onder de Sterren

De komende drie dagen kan je in Villers-la-ville gaan luisteren naar Stemmen onder de Sterren. De oude cisterciënzerabdij is er het toneel voor één van de muzikale musts van de culturele zomer. Diverse optredens doen de ruïnes heropleven.

Diezelfde drie dagen staat mijn vriendin er op het podium, ergens op de voorste rij, bij het gemengd koor Fine Fleur. Daarnaast kan je ook gaan luisteren naar het mannenkoor van Sint-Petersburg, Vocal Sampling, de Von Trapp-kinderen, Hesperimenta uit Toscane en het kinderkoor van de Munt.

Ik zou graag gaan luisteren, maar door werk en de afstand (en eigenlijk ook de entree) zal dat niet voor dit jaar zijn. Wel spijtig, want de setting is indrukwekkend.

Misschien kan ik doen als Askatasuna, en alzo de toegang betalen.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

 1. Hi Tijd.
  tanks for comming to my Blog.
  it’s a famous poem of ” Chris De Burgh” named “Rainy Night In Paris”.
  Do you Know him?

  take care.
  Hossein
  Iran

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *