Stadsblog: Gent blogt, over het leven in de Arteveldestad

Gent blogtVoor het eerst in België: een stadsblog. En niet zomaar van de minste! Gisteren hebben de negen medewerkers het startschot gegeven voor Gent.blogt. Zij “plannen u te informeren en vermaken met besprekingen van, recensies over en kritieken op al wat in de Arteveldestad te beleven valt.” Op dit moment kan je enkele artikels vinden betreffende onderwerpen als restaurantmogelijkheden, cultuur, lifestyle, etc.

Naar de toekomst toe zijn er reeds concrete plannen. “Het hangt ervan af of we mensen vinden die de Gentse actualiteit en politiek op de voet volgen. We willen die poule van redacteurs voortdurend uitbreiden, iedereen kan meewerken aan het uitbouwen van Gent.blogt”, aldus Ilse Baetslé.

De reacties zijn tot nu toe allemaal positief. Zelf ga ik zeker eens binnen springen. Moest ik zelf over voldoende tijd beschikken zou ik zelf durven overwegen om een bijdrage te leveren. Hier tussen de Heuvelpoort en de Vooruit gebeurt immers ook teen en tander.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.