Koelkast letters

Simpelweg klikken en slepen. Een leuk tijdverdrijf. Soms wel lastig wanneer andere jouw letters en woorden kapen. Bekijk vooral ook het grote letterbord, waar je praktisch nooit een zin kan afmaken om iemand anders er met je letters vandoor gaat.

(Update) Blijkbaar werkt het niet zo goed met Internet Explorer. Tant pis.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

11 reacties

  1. Daar heb ik me indertijd redelijk lang mee kunnen bezighouden. En onlangs dacht ik nog: wat was de link weerrrr.

    Danku! Ik ga mijzelf bezighouden. Of nee, eerst slapen.

    >

  2. Best een leuk tijverdrijf en ontspannend alhoewel ik al heb staan vloeken, er zijn er bij die niet kunnen meespelen met de anderen en kinderachtig doen.
    By the way, heb geprobeerd met firefox en dan flipt die helemaal door bij mij ;-)

  3. ma LOL, ik wilde een autostrade tekenen, maken zun der nen berg van me een manneke.. azo mijn creativiteit teniet doen :P

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *