13 mei 2021

Aardling

Mijn Mondiale Mening

Slinkachu street art komt naar Antwerpen

Slinkachu: Concrete ocean

Slinkachu: Concrete ocean

De street art van Slinkachu komt naar Antwerpen! Al jaren volg ik zijn blog over Little People, en in de kast staat ook een kopie van het gelijknamige boek, Little People in the City. Het doet je doodgewone dingen bekijken vanuit een heel ander perspectief.

Op 4 en 5 mei kan je doorheen Antwerpen het werk van de Britse kunstenaar ontdekken. Goed opletten en dan kan je in het straatbeeld zijn creaties terugvinden. Dat is niet altijd even makkelijk. Er is ook nog een tijdelijke fotogalerij in een getransformeerde bloemenwinkel in de Lange Lozanastraat.

Meer informatie op de website van De Nieuwe Antwerpenaar. (DNA bestaat niet meer.) Schrijf u hier ook in voor het event op Facebook.

Slinkachu: You are here

Locaties in 2018

(29 april) Op Facebook heeft iemand al een deel van de locaties verklapt. Wil je het werk van Slinkachu zelf ontdekken? Bezoek da zeker deze plekken!

  1. Kievitplein (achterzijde centraal Station)
  2. Stadspark (hoek Rubenslei — Van Eycklei)
  3. Draakplaats (Zurenborg)
  4. Harmoniepark
  5. Amerikalei (hoek Montignystraat)

Op stap in ’t Stad

(5 mei) Tijdens deze druilerige zaterdag trokken we met paraplu en smartphone door Antwerpen om de vijf locaties te bezoeken. Dat was niet zo moeilijk, want er waren Foursquare check-ins gemaakt voor iedere locatie.

1. We are watching you

1010913-(c)RonnyBrits

2. Dirtbag

1010926-(c)RonnyBrits

3. Hooligans

hooligans

4. Football

football

5. Church slide

1010938-(c)RonnyBrits

curch slide