Slinkachu: Concrete ocean

De street art van Slinkachu komt naar Antwerpen! Al jaren volg ik zijn blog over Little People, en in de kast staat ook een kopie van het gelijknamige boek, Little People in the City. Het doet je doodgewone dingen bekijken vanuit een heel ander perspectief.

Op 4 en 5 mei kan je doorheen Antwerpen het werk van de Britse kunstenaar ontdekken. Goed opletten en dan kan je in het straatbeeld zijn creaties terugvinden. Dat is niet altijd even makkelijk. Er is ook nog een tijdelijke fotogalerij in een getransformeerde bloemenwinkel in de Lange Lozanastraat.

Meer informatie op de website van De Nieuwe Antwerpenaar. (DNA bestaat niet meer.) Schrijf u hier ook in voor het event op Facebook.

Slinkachu: You are here

Locaties in 2018

(29 april) Op Facebook heeft iemand al een deel van de locaties verklapt. Wil je het werk van Slinkachu zelf ontdekken? Bezoek da zeker deze plekken!

  1. Kievitplein (achterzijde centraal Station)
  2. Stadspark (hoek Rubenslei — Van Eycklei)
  3. Draakplaats (Zurenborg)
  4. Harmoniepark
  5. Amerikalei (hoek Montignystraat)

Op stap in ’t Stad

(5 mei) Tijdens deze druilerige zaterdag trokken we met paraplu en smartphone door Antwerpen om de vijf locaties te bezoeken. Dat was niet zo moeilijk, want er waren Foursquare check-ins gemaakt voor iedere locatie.

1. We are watching you

https://www.flickr.com/photos/ronnybrits/7148647233/

2. Dirtbag

https://www.flickr.com/photos/ronnybrits/7148647659/

3. Hooligans

hooligans

4. Football

football

5. Church slide

https://www.flickr.com/photos/ronnybrits/7002557368/

curch slide

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *