Little People in the City

Gisteren dit boek gekocht en super content! Little People in the City van  Slinkachu is een leuke verzameling van miniatuur-fotografie in absurde situaties. Ik volg al jaren het blog en toevallig zag ik dat ze in de Fnac ook een boek verkochten met de beste foto’s. Niet twijfelen, meteen gekocht! Hier alvast enkele van de leukste foto’s. :)

Ook Superman moet rusten De Starbucks tunnel Sluikstorten kan niet Graffiti op een slak Hoodie met bloem Skateboard op fruit

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.