Mira: In de fleur

Een nummer uit de oude doos: In de fleur door Mira Bertels van de gelijknamige groep Mira. Het nummer dateert eigenlijk al uit 2008 maar het blijft sterk. De leuke, happy clip is trouwens gemaakt door Kim Vandenbergh.

Videoclip

Songtekst – Lyrics

Ik ben in de fleur van mijn leven
Dit zijn de dagen
Mij hoort ge ni klagen, nee nee
Want alles kan in dezen tijd
Genen tijd te verliezen
Ge moet alleen kunnen kiezen.
(Refrein)

Ik wacht op u, gij wacht op mij
Wij zitten in onze wachttijd
Ik heb nog wat dromen
En als ik straks mijn boontjes dop
Zal ik ze uit laten komen

Toen ons moeder zo oud was als ik
Werd ze door ’t leven al verstikt
Ze was al bezig aan haar tweede
Papflessen en pampers
Ni kunnen studeren

(Refrein)

Ben ik homo- bi of a- seksueel
In mijn diepste dromen een transseksueel
Ons vader zegt ‘denkt daar goed over na
Ge moet ni bang zijn
Eender wa wij zien u graag’

Ik moet dringend ergens nen berg gaan beklimmen
Of aan een stuk of twintig losse relaties beginnen
Want anders kruip ik in mijn kist
Met het jammerlijk gevoel
Dat ik iets heb gemist

(Refrein)

En misschien is uwen droom
Uwen droom toch ni.
Ge had het maar gedroomd
Ge had het maar gedroomd
Ge staat daar op de top van de Mount Everest
En het uitzicht is wel schoon
Op z’n minst toch ongewoon
Maar ge hebt geen gevoel meer in uw tenen
En ge staat daar bovenal
Op uwen allenen

(Refrein)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Mooiste keuze voor Valentijn! Ja, er zijn les goûts et les couleurs, maar wat de muziek betreft, matcht het zeker wel … Wat is dat toch. Bloggen verbindt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *