Donna heet nu Radio MNM

De naam van de nieuwe VRT-zender die Radio Donna zal vervangen is MNM. Volgens netmanager Greet Santy staat de naam MNM voor “muziek en meer”, maar ook voor “Mechelen en Milaan”, “mojito en meer mojito”, “Madonna en Milk Inc.” Vanaf 5 januari dus geen lekkere snoepjes meer wanneer ik google, maar een Donna-kloon. Let’s have a Big Time!

Logo van MNM

Radio MNM logoHet nieuwe logo van MNM bevat onder andere een ster. Hiermee verwijst men naar de muziek, de programma’s en de luisteraars. “Het zijn zij die bij MNM meer zullen schitteren dan op een andere zender”, aldus de VRT.

MNM frequenties

Via welke radiofrequenties kan ik naar de nieuwe radiozender luisteren? Op welke golflengte zit de zender in jouw provincie? Onderstaande tabel helpt je alvast op weg.

 • Antwerpen 89.0 FM
 • Brussel 88.3 FM
 • Leuven 94.8 FM
 • Limburg 102.0 FM
 • Noord-Oost-Limburg 93.0 FM
 • Oost-Vlaanderen 101.5 FM
 • Vlaams-Brabant 97.0 FM
 • West-Vlaanderen 101.5 FM

Radio MNM Online

Live online MNM luisteren kan je door de live stream te beluisteren bij de VRT internetradio.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

61 reacties

 1. hallo,

  ik heb graag een radio waar men muziek speelt. ik krijg het op mijn heupen van dat getetter. Wij werken in de horeca en deze radio past hier niet. beseffen jullie niet dat een radiozender in de eerste plaats muziek moet spelen en minder ertussen praten je word er zot van .

  groeten
  bart

 2. Beste,
  graag zou ik mijn nummers eens willen voorstellen bij jullie radio
  Het zijn 2 eigen nummers in ’t nederlands gezongen.
  je kunt ze beluisteren op wwww.myspace.com/xiana64
  contact gsm 0498/286 985

 3. MNM zuigt, en Radio Bomma was al even grote $#*! met altijd diezelfde liedjes, te lange reclameblokken en irritante presentatoren die aan de paddo’s zitten.

 4. wat moet je doen om de kaartjes van madona te winnen ik zou graag met en vriend er naar toe gaan ????

 5. hey,ik ben elizabeth,ik ben 12 jaar en ik heb vandaag vrijaf en ik ben al de hele tijd aan het luisteren naar jullie en ik zou het echt wel zien zitten om naar het concert van madona te gaan! xxx

 6. Wel, hier zullen we een ‘open mind’ hébben dan, want wij zetten em altijd op MNM … doe zo verder, goe bezig daar!

 7. hallo
  heb gisteren rond 20H10 iets fantastisch gehoord
  van jonatan?????
  wat was het?????
  met beste groeten

 8. hallo, mijn vriend en ik zijn al 2jaar een koppel ik ben 1,55m en hij is 1,80m dus hoe groot je bent zou niets mogen te maken hebben met jullie relatie!! Laat je niet doen door die jongen! JIJ BENT KLEIN EN DAN!! IK OOK niet van aantrekken!!

 9. HAllo MNM…Het spijt me maar jullie zullen nog heel wat moeten oefenen om Donna te kunnen vervangen..
  Begin misschien al eerst om Die Peter en zijn madam er af te gooien.
  Ik vertrek elke morgen om 7 u naar het werk,ik doe er 20min over om er te geraken…ik hoor 2 liedjes.
  Voor de rest een verschrikkelijk chaotisch geklets,2 ADHD-ers die constant lachem om hun flauwe grappen,elke dag komt die tuttebel hare smart wel in het gesprek en we weten nu ondertussen wel al dat ze van borsten houdt!!!!!
  Om dan nog maar te zwijgen over die verschrikkelijke lach..die gaat door merg en been!!!!
  Mensen die zo vroeg uit bed zijn,willen onderweg naar het werk wel iets anders dan dit kinderlijk gedoe!!!
  Geef mij dan david van Donna maar hoor,daar werd je tenminste goedgezint wakker van.
  Van deze 2 heb je meer zin om terug te draaien en terug in je bed te kruipen.
  Als ge ze dan toch echt wil houden,geef ze dan alletwee een RELATINNEKE!!!!
  Mij kan je schrappen als luisteraar,er zijn nog vele andere en betere radiostations.

 10. Hallo,

  Ik werk bij het bedrijf Media Archive te Nederland, de uitgeverij van de gids Facts on Acts.

  Graag zouden wij jullie een gids toesturen om ons in voor te stellen naar jullie toe, maar daar hebben we jullie postadres gegevens voor nodig.

  We zouden het fijn vinden deze via jullie te ontvangen.

  Alvast bedankt

   1. Beste Stijn,

    We hebben uw mail goed ontvangen, we hebben de gids echter niet in pdf bestand.

    Is het mogelijk een adres te bekomen van MNM zodoende wij u de gids Facts on Acts per post gratis kunnen bezorgen.

    Alvast bedankt

    MVG Bianca Sleijpen

 11. Beste MNM vrieden ,

  Graag had ik van jullie eens wat meer info gehad over een reclame boodschap voor een Firma en hoeveel dit kost natuurlijk ?
  Vriendelijke groeten

  Maggy

 12. a.u.b. willen jullie vragen ofda de mensen allemaal ( op de cock late night ) dat ze met tinotjuh10 bevriend wille worden op netlog!! en nog velle groetjes tino!

 13. a.u.b. willen jullie vragen ofda de mensen allemaal ( op de cock late night ) dat ze met tinotjuh10 bevriend wille worden op netlog!! a.u.b.liefst deze week nog en nog velle groetjes!!

 14. iedere morgen staat in de auto uw programma ingetuned
  de commentaar, de lichte humor en die lach maken het.
  Proficiat, this is entertainment!!!
  En voor zij die alleen maar muziek willen horen, …zet een cd op!

 15. ik vind mnm gewoon weg kei goe er word veel gelachen en de muziek is goe .mag nog blijven en voor degeen die het niet goed vinden zet dan een ander radio zender op er zegd tog niemand dat je naar mnm moet luisteren.

 16. goedemorgen , we ergeren ons mateloos aan de zeer flauwe zever van die hans otten , mnm staat dus af , we zappen naar studio brussel , manman , zo gaan jullie massas luisteraars verliezen , want al van veeel mensen gehoord dat ze zijn overgeschakelt andere zender , die denkt dat em plezant is
  gert

 17. Op welke golflengte moet ik afstemmen via kabel om MNM te ontvangen in Deinze ( Oost Vlaanderen )

  1. Beste Jean Paul. Aangezien Deinze in Oost-Vlaanderen ligt, lijkt het me aangewezen om je radio in te stellen op de frequentie voor die provincie, namelijk 101.5 FM. Veel succes!

 18. Willen jullie wel eens ophouden met jullie reklamespot waarin te horen is ‘koop nooit geen auto meer’ !!! Weten jullie wel hoeveel mensen uit de autoindustrie al hun werk kwijt zijn ? Bende boeren met jullie prutsradio !!!

 19. Is het mogelijk om de mix, die gedraait werdt in de uitzending van zaterdag 18 april tussen 22.00 uur en 23.00 uur op dvd te krijgen of te downloaden. Met vriendelijke groeten
  Marcel van Hout

 20. Haaaauj ; ik zoek een liedje , datk heel mooi vind , maar ik weet de titel niét ; het was gistere, ôp MNM rond 21, ;
  Het zOu fijn zijn , de titel te kunne krijgen
  Mrc. Btw vind MNM Beter..x Thaïsa

 21. Hallo MNM,
  Ik ben hopeloos op zoek naar een ticket voor de testmatch morgen.Mijn vader is al bijna 50 jaar supporter van Standard en is nu door een ongelukkige situatie niet in het bezit gekomen van een kaartje.Ik zou alles willen doen om hem die ongelooflijke gebeurtenis te laten meemaken,want naast zijn gezin-waarvoor hij er altijd is-is Standard zijn passie in zijn leven,hij staat er mee op gaat er mee slapen en ik ben er van overtuigd dat hij er ’s nachts nog van droomt ook.Alstublieft kunnen jullie mij hierbij helpen???
  Alvast heel veel dank voor al die aangename momenten radio!!!Doe zo verder!!!!

 22. KBC Bank & Verzekering,

  Onze KBC regio Noord-Limburg organiseert op ’t einde een cliëntenmanifestatie. Een datum ligt nog niet vast. Kun je in ’t overuitzicht van een eventuele boeking meedelen welke de kostprijs is van een avondoptreden ? (ifv kostprijsberekening)

  met dank en vriendelijke groet,

  Etienne Luyckfasseel.

 23. Beste,
  We organiseren een tweede editie van Miss Unique en kunnen uw steun goed gebruiken. Omdat we een beginnende verkiezing zijn , hebben we maar een beperkt budget. Zou u met ons willen samenwerken? Is het mogelijk om ergens een kleine vermelding te doen over Miss Unique 2010? U zou ons hiermee een groot plezier doen. In ruil kan ik u 10 vrijkaarten bezorgen die u aan de luisteraars mag schenken. Ik kan ook uw logo op website , affiches en flyers plaatsen. Hieronder volgt een kleine uitleg over het gebeuren. Hopend op een positief antwoord, dank ik u bij voorbaat.

  Fastré Carine
  Trumanlaan 27
  3700 Tongeren
  0499/139305

  Miss Unique 2010

  Niet zomaar een miss… Miss Unique is een nationale missverkiezing waarbij niet enkel het uiterlijk een rol speelt. Schoonheid is natuurlijk een criterium maar het belangrijkste is dat onze miss in kwestie; spontaan, communicatief, vriendelijk en uniek is. Een deelname aan Miss Unique is zeker geen vleeskeuring maar laat de kandidaten kennis maken met verschillende aspecten in het leven. Als jij hun overtuigd van jouw unieke kwaliteiten, krijg jij het felbegeerde kroontje. Na het denderende succes van vorig jaar kunnen we u met trots melden dat we doorgaan met een 2de editie van Miss Unique. Anne Snoecks uit Bocholt, werd tot eerste Miss Unique gekroond te Tongeren.

  Préselectie: zaterdag 14 november 2009 in zaal Volksontwikkeling, Tongeren. De inschrijvingen voor de 2de editie zijn van start gegaan!

  Schrijf je nu in op http://www.missunique.be en misschien word jij de opvolgster van Anne. Inschrijvingen tot 31 augustus 2009.

  Uit alle inschrijvingen worden 40 kandidaten en 4 reservekandidaten geselecteerd voor de préselectie.

  Dit gebeurt tijdens een eerste selectie die zal doorgaan op 06 september 2009 in Sportoase Eburons Dome, Tongeren. Meer uitleg: http://www.missunique.be

 24. welke liedjes werden er op MNN radio gedraaid op maandag 10 08-09 tussen 11.00 en 11.20 er zit een heel leuk nummer tussen maar kan hem nergens vinden. (let your feelings show of zoiets)

 25. geachte ik zou graag inlichtingen hebben voor een reclamespot.voor mijn cafe bacco gelegen halle zoersel.gsm 0477/494194 vriendelijke groeten

 26. Wat is er aan de hand bij jullie het is woensdag namiddag en er komt niets anders dan sex sex sex uit die radio. Komen jullie thuis tekort of zo. Je zou beter maken als je een feestje heeft in maldegem dat je drank genoeg meebrengt

 27. Beste,
  Moeder Pink is bezig met de PR van haar zoon op punt te stellen en heeft een vraagje voor jullie? Is het intervieuw (live) dat mijn zoon had met Sophie Van Mol op datum van 12-13-14 ? Augustus 2009 nog te traceren ? Dit om de Groep Tattoo Pink op Facebook kwa pers een overzcht te geven. Moest dit kunnen zou wel heel fijn zijn! Zo ja hoe raken we hier aan?

  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groeten,
  Moeder Pink (Beatrice Vanherle)

  Ps.Het spijtige is niemand van ons heeft het kunnen horen,de Pink zelf ook niet:(

 28. Bericht aan al degenen die de radio zo afbreken? Zelf ben ik 12 jr DJ geweest, zet jullie zelf eens achter de microfoon en we zullen es luisteren wat jullie ervan bakken. ’t Is makkellijk om negatieve kritiek te geven….wel neem contact op met een lokale radio om te beginnen, maak een demo en ga eens ON AIR!! Eens zien welk gekweel er dan zal uitkomen, het is heus niet altijd zo evident!

  1. Afhankelijk van hoe ver je van de grens woont zou ik de frequenties van de provincie Antwerpen (89.0) eens proberen. Moest je dichter bij Limburg of Oost-Vlaanderen wonen, probeer dan respectievelijk 102.0 of 101.5.

 29. Hallo,

  Wel, ik vind het spijtig hier zoveel kritiek te zien over deze zender, want ik luister heel erg graag naar MNM. Deze staat elke morgend als ik naar het werk rij op! Ik ben altijd goeg gemuts als ik uit mijn auto staat. Muziek moet er voor mij niet zijn, dat mag wel. Maar Studio Brussel en al wat daarbij hoort kan niet tippen aan deze zender! MNM is een hele goede radio zender en geeft goede shows. Peter en Eva doen hun best. Chapaeau, zou ik zeggen!

  Groetjes Jessica

 30. child in time
  dat was hem helemaal,ja fourt de beste passage moest beginnen waar jij stopte.
  mvg

 31. Beste,

  Mijn dochter Mel-D heeft een CD uitgebracht, gemaakt door Tiffany Veys en heet “Over”. Het gaat over het sterk overeind blijven na een liefdesbreuk. Je kan hem volledig op haar site horen. Indien het jullie interesseert, zal ik jullie de CD opsturen. Vergeet mij dan niet jullie postadres door te mailen.

  Mvg
  mama van Mel-D

  1. Hallo Mama-D. Bedankt voor de informatie. Na zonet de website van je dochter te hebben bezocht toch even deze vraag: speelt Melissa zelf ook gitaar, of is dat met begeleiding?

 32. Geachte heer mevrouw,

  Tristar is Ingrid en Marleen De Smedt en Benny Bulté

  Ingrid maakte furore met Indiana in 1999-2000 ze scoorden een hit met “sauvages et rebelles” (lead and backing vocals)
  Marleen is Ingrids zus en zong hier en daar all backings in lokale bandjes. (lead and backing vocals)
  Ze zijn afkomstig uit Asse
  Benny is al 30 jaar inwoner van “Likert” en speelde bij o.a. William Souffriau en de Axelse heavy metal band AXEL. (Guitar en al de rest ook)
  In 1986 bracht Axel een nummer uit op een compilatie EP ” Metal Power V”. het nummer heet “sweet burning angel. Axel toerde veel in Nederland en Vlaanderen.

  Tristar heeft idd de halve finale gewonnen van volgende wedstrijd “zicmeup”, en staat in de finale op 19/06/11 te Parijs in het bekende Trianon Théatre op Montmartre.

  Dit is een internetwedstrijd voor groepen, componisten, jonge talenten (niet meerderjarigen) en uitvoerders.
  Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Frankrijk, Zwitserland, Quebec, Luxenburg en Belgie.

  Kandidaten van over de ganse wereld mogen zich inschrijven. Toen we eraan begonnen waren we met meer dan 20.000 kandidaten.

  Via de internetsite (zie link) kunnen mensen stemmen en dit om in de kwart finale te raken, aangezien deze site in het Frans is hebben we uit Vlaanderen weinig steun kunnen krijgen, let op dit is geen verwijt, de meeste mensen begrepen gewoon niet hoe ze voor ons konden stemmen, ze kenden de wedstrijd niet noch de omvang, en het is toch nogal omslachtig gezien je eerst een gratis account moet maken alvorens stemrecht te verkrijgen.

  De meeste stemmen komen dus wel degelijk van mensen die gewoon onze muziek goedvinden.

  Deze internetstemmen tellen mee voor 50 %,
  de jury stemt voor 25% bij de de liveperformance (vanaf de kwart finale)
  en dan zijn er de vakmensen uit de muziekwereld voor 25 %.(vanaf de kwart finale)

  Momenteel zijn er nog 32 kandidaten over waarvan 2 Belgische, TRISTAR, en een groep uit Wallonie, waar deze wedstrijd wel goed wordt opgevolgd.

  Tristar werd ondermeer ook al uitgenodigd op de Franstalige web radio “ramdammusique”

  Dit een mondiaal gebeuren en toch zijn er nog veel mensen hiervan niet op de hoogte en is Vlaanderen absoluut nog niet mee.

  Tristar hoopt dan ook met deze een poort te openen voor andere Vlaamse bands.

  Zaterdag ll. werd Tristar al uitgenodigd door MENT TV, deze reportage wordt begin juli uitgezonden.

  Onze songs vind je op de link hieronder alsook enkele fotos. en als je wil mag je voor ons ook stemmen ;)))
  +1 stem is gratis en je kan slechts 1 stem per IP adres per dag uitbrengen. Er staan ook sterretjes naast elke song, + 5* brengt je song omhoog +1* en je song zakt in waarde. Dit laatste geldt enkel voor het algemene klassement en niet voor de wedstrijd.

  Sms-en = 20 punten of overschrijven kan ook, 100 punten.

  Uit alle Belgische inzendingen staat Tristar momenteel op nr 1.

  In het generale klassement (mondial) staan we als 1 ste Belgische band op de 18de plaats uit ongeveer 17000 inzendingen.

  In het mondiale klassement per genre, pop/rock, in ons geval, staan we ook als 1ste Belgische band op de 9 de plaats.

  In het Belgisch klassement staan we op nr 1

  Alvast een grote dank voor je interesse, aarzel niet mij te contacteren indien er nog vragen zijn.

  mvg

  Namens TRISTAR
  Benny Bulté
  Vijfhoekstraat 74 – 1770 Liedekerke.
  0499/17 18 85

  http://www.zicmeup.com/groupe/tristar/

 33. Kan ik ook naar mnm luisteren via distributie kabel? Provincie Antwerpen 89.0 da weet ik ma da is via de ether

 34. beste mnm ers

  schitterend dat de braziliaanse dansnummers eindelijk intreden in europa
  ik ga 16 jaar naar brazilie voor projecten in de krottewijken en vuilnisbelt mensen te helpen
  WE SLUITEN VOLGEND JAAR DE VZW AF EN IK ZOU GRAAG WILLEN EINDIGEN MET GUSTAVO LIMA NAAR HIER TE KRIJGEN EN EEN CONCERT TE ORGANIZREN
  ZUIDERS

  MISSCHIEN EEN HINTJE AAN MNM OM HIERAAN MEE TE HELPEN
  IK GA OP 16 APRIL OPZOEK NAAR INFO IN BRAZILIE

  GROETJES PATRIK

 35. Hallo,de beste zender van de wereld !!Over 2 jaar 45 dagen in coma,daarna op gang 300,daar ook “MNM”Tof he,ik ken dat al heel lang(vroeger nog radio “DONNA”)Op mijn app.(6 kamers en 5 kamers met radio “MNM”.
  Voor mij 1 probleem:ik heb geen stickers.Sorry voor geschrift(ik 66% inval.)Brusselmans Chris,centrumstraat 16/9280 Lebbeke.Thank You !!!

 36. Hallo iedereen,

  Mijn dochter Mel-D haar nieuwe CD zal binnenkort opgenomen worden in de studio van haar vocal coach Tiffany Veys.

  Haar nieuwe liedje ‘I’m through heartaches”, kunnen jullie life zien op een evenement georganiseerd door haar zangcoach.

  Youtube.be Mel-D I’m through heartaches.

  mvg
  Mama van Mel-D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *