Picasa logoNu ook beschikbaar in het Nederlands, voor iedereen die zijn foto’s op een eenvoudige manier wil beheren. Er zit wel een erg klein addertje onder het gras, vooral dan voor geavandeerde gebruikers:

Internet Explorer moet op uw computer zijn geïnstalleerd om Picasa goed te kunnen installeren. U hoeft geen actief gebruik te maken van Internet Explorer. Het is niet nodig dat Internet Explorer uw standaardbrowser is. Voor de meeste functies in Picasa waarvoor een browser nodig is, wordt uw standaardbrowser gebruikt, of dit nu Internet Explorer, Netscape of Firefox is.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ehm? Systeemvereisten Picasa:

    • Microsoft Windows 2000/XP
    • Microsoft Internet Explorer 5.0+

    Internet Explorer is een onderdeel van Windows. Is dus zowiezo geinstalleerd.

    1. Het is in mijn ogen gewoon weer lastig dat je daar IE voor moet gebruiken in plaats van iets anders. Net als bij die Windows Update. Daar staat ook telkens dat je die enkele met IE kan bereiken. Nou ja..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *