Microsoft Codename Max

Microsoft MaxEen nieuwe applicatie die ik daarnet ben tegengekomen. Microsoft Max ziet eruit als een programma waarmee je op een eenvoudige manier foto’s kan uitwisselen, maar omdat het programma niet wil installeren op een niet-Engelstalige ‘machine’ heb ik het zelf nog niet kunnen proberen.

Volgens mij is het goed vergelijkbaar met Picassa en vooral met Hello (beiden onder de vleugels van Google). Naar mijn bescheiden mening is kan het dus niet echt revolutionair zijn, maar ik wil het natuurlijk wel graag eens testen.

Meer info kan je vinden bij Technorati en op het MaxBlog. En als ik het aan de praat krijg schrijf ik er misschien nog een kort stukje over.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.