Paul McCartney in Israël

paul mccartney israel43 jaar na datum krijgt Israël dan toch tenminste één van The Beatles over de vloer. In 1965 stond al eens een concert van The Beatles gepland in het land, dat toen werd verboden omdat ‘het langharig tuig’ een slechte invloed zou hebben op de jeugd.

Paul McCartney treed morgen voor het eerst in Israël op. Zijn adviseurs hebben em vooraf op het hart gedrukt dat Hey Jude misschien beter van de setlist kon worden geschrapt.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.