Een selectie van de meer dan 900 foto’s die we vorige week in Parijs maakten met ons geweldige toestel staat eindelijk online, mede dank zij de Flickr Uploadr.

Gisterenavond heb ik ze allemaal eens onder handen genomen: contrast bijstellen, niveau aanpassen, dat soort dingen.

Met het resultaat ben ik erg tevreden. Je kan er een twintigtal online bekijken door naar mijn fotoalbum bij Flickr te surfen. Reacties zijn altijd welkom.

Geniet ervan, dat deden wij in ieder geval ook.

Loes en Stijn in Parijs
Loes en Stijn in Parijs

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. Ik dacht: wow, Stijn is naar Parijs geweest, dat komt goed uit, want ik volgend jaar ook. Ik hoopte dus hier een beetje de ‘sfeer’ al te kunnen opsnuiven en dat is zonder meer gelukt. Picobello foto’s!

  1. @ Charlotte: Dat zou best wel eens kunnen, want ik moest de gids van het Louvre nog terugbrengen. Een wonder dat je me herkende, want ik zag er niet uit.

   Namiddag is er nog ergens een ‘optreden’, in de grand bàzar, want morgen is het zondag en de kasten zijn leeg.

 2. Staan een paar beestige foto’s op, en het is idd een fijn toestel.

  Doet me allemaal wel realiseren dat het meer dan 14 jaar geleden is dat ik nog in Parijs ben geweest…
  I know… shame on me.

 3. je hebt je weer eens goed geamuseerd. tevens heb je mooie foto’s uit parijs. mieke en ik smolten weg toen we ze zagen en aan onze eigen city-parijs-trip dachten.
  vele groeten van de werkbeesten.
  wat wordt het nu voor jou komend jaar en wat doe je nu?

  groeten van
  jef die zich te weinig laat horen en mieke die ook weinig van zich laat horen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *