Op reis met de auto

Auto op reisMorgen moet ik voor mijn thesis naar Middelburg, naar het Rijksarchief van Zeeland. Eigenlijk was ik van plan om heel die reis met de bus te maken, maar omdat ik dan minstens vier keer zou moeten overstappen en nog eens een duur ticket moet kopen om van de Belgische grens tot in Middelburg en terug te geraken heb ik toch maar wijselijk besloten om níet met het openbare vervoer te reizen.

In plaats daarvan komen pappie en mammie met de voiture naar Gent, alwaar zij van mij ontbijt krijgen. Vervolgens coureuren wij richting Zelzate, nemen de tunnel onder de Westerschelde om aan de andere kant weer boven te komen en in een laatste rechte lijne richting Middelburg te stevenen.

Officieel wil dit ook zeggen dat ik op tijd in bed moet liggen want vader en moeder vertrekken al heel vroeg langs met de auto. En ik moet ook nog om broodjes, dus het moet nog rap gaan ook :-/

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.