Op reis met de auto

Auto op reisMorgen moet ik voor mijn the­sis naar Mid­del­burg, naar het Rijk­sarchief van Zee­land. Eigen­lijk was ik van plan om heel die reis met de bus te mak­en, maar omdat ik dan min­stens vier keer zou moeten over­stap­pen en nog eens een duur tick­et moet kopen om van de Bel­gis­che grens tot in Mid­del­burg en terug te ger­ak­en heb ik toch maar wijselijk besloten om níet met het open­bare ver­vo­er te reizen.

In plaats daar­van komen pap­pie en mam­mie met de voiture naar Gent, alwaar zij van mij ont­bi­jt kri­j­gen. Ver­vol­gens coureuren wij richt­ing Zelzate, nemen de tun­nel onder de West­er­schelde om aan de andere kant weer boven te komen en in een laat­ste rechte lijne richt­ing Mid­del­burg te steve­nen.

Offi­cieel wil dit ook zeggen dat ik op tijd in bed moet liggen want vad­er en moed­er vertrekken al heel vroeg langs met de auto. En ik moet ook nog om brood­jes, dus het moet nog rap gaan ook :-/

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Natural born probleemoplosser met een oog voor usability, design, trends en details. Professioneel bezig met letterwoorden als SEO, SEA, SMO, DIY en CYA.