Natalie Portman is Miss Dior

De nieuwe clip voor Miss Dior Chérie is heerlijk om zien. Natalie Portman ruikt aan een grote ruiker ivoorwitte rozen. Ze trekt een zwart bustier kleedje aan. Je ziet nog net het randje van haar zwarte ondergoed.

Natalie Portman met een zwarte bustier van Dior

Zonlicht schijnt door het lentedak van een groene partij bomen. Vogels vliegen voorbij. Natalie draagt een mooi paar hoge hakken.

Filmen in Parc Monceau voor Dior

In het Parijs’ Parc Monceau kust ze hem passioneel op de lippen en drukt haar neus in zijn wang.

Kussen met Natalie Portman. Mmmm...

Op de achtergrond hoor je Je T’Aime… Moi Non Plus van Serge Gainsbourgh en Jane Birkin. Met haar handen maakt ze het strikje in zijn kraag los, om het daarna als blinddoek te gebruiken. Samen vallen ze op bed.

Het zal ondertussen wel geweten zijn dat Natalie Portman een van m’n favoriete actrices is. Bekijk dus zeker ook even deze making of om deze korte reclame onder regie van Sofia Coppola volledig te kunnen appreciëren.

https://www.youtube.com/watch?v=kE_hARHLV6s

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *