JoeyBra, de bh voor uw iPhone

Er zijn mensen die nooit zonder GSM kunnen. Sommigen raken zelfs in paniek. Helaas zijn er voor deze mensen nog steeds momenten waarop je niets kan vasthouden of in je broekzak steken: onder de douche, op het strand, in uw ondergoed, etc.

Die laatste situatie werd alvast opgelost door de JoeyBra, een speciaal gevormde bh waarin je op discrete wijze je iPhone, bankkaart of whatever in kwijt kan. Slim gezien. En van de luipaard-print kan ik ook wel fan worden.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *