Carmen moving to the beatAfgelopen woensdag was het kiezen tussen drie events. Uiteindelijk toch gekozen voor Move To The Beat van Coca-Cola in Metropolis. Waarom? Omdat ze verdikke een ticket weggaven voor de Olympische spelen in Londen!

Naar analogie van de gekende happiness machine en friendship machine stond er in de bioscooplobby een grote rode knop. Druk op de knop, doe een leuk dansje op de muziek die speelt en je verdiende een verrassingsprijs. De sympathieke mensen van Cola zetten ondertussen alvast dit filmpje op hun blog.

https://www.youtube.com/watch?v=LK5Vht6mtX8

Leuk avond wel. :) De hoofdprijs namen we niet meer naar huis, maar dat opblaasbare zwembad zal binnen enkele maanden prima staan op onze zonnige dakterras! En Sander maakte ook nog dit fijne filmpje met zijn gloednieuwe aaifoon.

https://vimeo.com/38291150

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *