Aardling

Mijn Mondiale Mening

Media Morgen: test jezelf

Media Morgen (VRT)Hype hype hoera! Owkeej, de test van Media Morgen stond ietsje later online dan ze zelf beweerden, maar naar de test die ze in elkaar hadden gestoken was ik wel nog steeds benieuwd. Nog een geluk dat er op hun website nergens een interactieve Bart Peters te bespeuren viel, want die kerel ligt mij niet zo goed wanneer-ie presenator speelt. Soit, de resultaten van mijn antwoorden op hun 30 vragen.

Uit de test blijkt dat je vooral op zoek bent naar Prikkels & Avontuur, maar ook naar Status & Knowhow. Prikkels & Avontuur: Het leven is voor jou een grote ontdekkingsreis. Je bent steeds op zoek naar uitdagingen en nieuwe dingen. (…) Die grenzen verleg je zelf ook op internet: je kickt op games waarbij je mentaal gigantisch wordt uitgedaagd. Je hebt een weblog (of je wil er zo snel mogelijk één) waar je je eigen filmpjes, foto’s en muziek op zet. Status & Knowhow: Jij hebt een grote honger naar kennis en wil jezelf non-stop bekwamen. Daarom kies je heel bewust voor een kwaliteitskrant. (…) Met een koffer vol kennis stap je met een open geest de wereld in.

Klopt wel, klopt wel. Maar om m’n eigen kijkgedrag te kennen was zo’n test niet echt meer nodig. Leuk is overigens dat men de VTM-kijker niet vergeten is, met enkele verwijzingen naar De Pfaffs en andere br*l. Een belangrijke vraag die er in mijn ogen ook bij had mogen staan:

    Hoe beu bent u de voortdurende herhalingen van onder andere ‘FC de Kampioenen’ of ‘Het beste van het leukste van het zotste van het debielste van wat u allemaal al duizend keer gezien hebt’?A. Sava.
    B. Erg beu.
    C. Ik pleeg nog net geen zelfmoord.
    D. Hoe meer hoe liever!

Uzelf ook eens testen? PS @ VRT: Die cheque voor promotie en propaganda mag u nog steeds opsturen naar het gekende adres.