Links, 21 juli 2004

  • DiggeliciousHarry Potter and the Half-Blood Prince: Het zesde boek van J. K. Rowling ligt nog maar pas in de handel of het is al verkrijgbaar voor download, en, voor onze Indische medemens, ligt er ook al een piraatversie in de boekhandel.
  • Ice Age 2, The Meltdown (trailer): Eindelijk een vervolg! “Diego, Manny and Sid return in this sequel to the hit Ice Age. This time around the Ice Age is over and is starting to melt, which will destroy their valley. So they must unite and warn everyone about the situation.”
  • Google Moon: Na satellietfoto’s van de aarde krijgen we nu een kijkje aangeboden op onze maan.
  • Optimus Keyboard: Op het eerste zicht lijkt dit toetsenbord als alle anderen, maar de Russische makers voorzagen het van een functie die me doet watertanden. Iedere toets is namelijk voorzien van een OLED-beeldschermpje. Daardoor passen de toetsen zich aan aan je taal of aan het programma dat je gebruikt. Volgens mij zou dit best wel eens het toetsenbord van de toekomst kunnen worden.
  • Beam yourself up one last time, Scotty: James Doohan (1920-2005).

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.