Links, 13 mei 2005

  • DiggeliciousBlogpoly: Voor de 70ste verjaardag van het monopolyspel een speciale versie gebaseerd op bloggen.
  • WordPress 1.51 RSS error: “Als je onlangs je WordPress blog hebt geupgrade naar de nieuwste versie, namelijk 1.51 zou het kunnen dat na enkele dagen niets posten je RSS verdwijnt. De oplossing vind je hier.” (Via Skender)
  • VisitorVille: Een nieuwe manier om statistieken bij te houden. Lijkt een beetje op die goeie ouwe SimCity 2000. De Google-busjes zien rondrijden is best grappig.
  • Store Wars: Je kunt er bijna niet naast kijken. De posters voor Episode III hangen overal. Een ‘gezond’ alternatief bieden de groenten van Store Wars, die het opnemen tegen de pesticiden.

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.