Indian SummerWat een zalig zomers weertje de voorbije week. Een Indian Summer heet dat dan: een nazomer met temperaturen van boven de 20 graden. Hét nummer dat de voorbije dagen dan ook door onze hoofden speelde was het gelijkaardige nummer van Ozark Henry. Track 2 van zijn CD The Sailor Not The Sea heeft meer opgestaan dan tijdens de hele rest van het jaar. Zalig genieten. :-)

Video

Een officiële video van dit nummer heb ik helaas niet online kunnen terugvinden. De beste uitvoering zit als soundtrack bij onderstaande video van parapente — een combinatie die ook erg goed werkt.

Lyrics — Songtekst

All possible details
mirror all that we put up with
to be safe from harm
A blood red sky-contrails
every motive I supply
to dance away the sight

Indian Summer
Opiate company
As bare as truth can be
without apologies
I feel the summer
The humming I inhere in
Indian Summer
There’s no apology
(Chorus)

where a Fantom piano plays- Satie
Would that be the house
where I was born
Run-down and bleached
where the history weighs- on me
Lift me up into your arms
before I pack to leave

(Chorus)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.