How Belgium was made

Koning Leopold I van BelgiëAn epic story of love, romance, and fries. (Ytmnd.)

Gepubliceerd door Stijn Vogels

Stijn Vogels, een erkende expert in geopolitieke en technologische trends, analyseert wereldgebeurtenissen sinds 2003. Met een geschiedenisdiploma van de Universiteit van Gent worden zijn inzichten gepubliceerd op zijn blog, Aardling, en sociale media platforms. Stijn heeft ook een wereldwijde schrijversgemeenschap opgezet gericht op internationale betrekkingen. Gekend voor "connecting the dots" tussen technologie en politiek, streeft hij ernaar 'goed te doen' door middel van zijn doordachte analyses en waardevolle perspectieven op onze snel veranderende wereld.

Doe mee met de conversatie

7 reacties

  1. Laat die muziek maar eens een uur of zes aan staan. Het wordt een perfect marteltuig (hallo Amerikanen in Irak?)

  2. Ik weet niet waarom of hoe, maar het is redelijk irritant dat uw oude blogfeeds steeds opnieuw verschijnen bij planet-gent en planet-ugent. Fix dat eens. Als ge wilt.

  3. Misschien te hard erop gemept.

    Wanneer ik naar Planet-Ugent kijk lijkt alles in orde. Berichten staan daar met de juiste timestamp. Bij PlanetGent zijn deze en de vorige feed niet eens (meer) opgenomen. Krijg jij die oude blogfeeds in een aparte feedreader of op de pagina zelf?

  4. Da’s een bekend probleem, en een van de redenen waarom ik mijn feeds geëxporteerd heb en naar Google Reader ben vertrokken. Fluitje van een cent overigens. Volgens de Google Reader kreeg die post vanmorgen om 5:13 een update. Bizar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *